00 logo 1e positief web01

Dorp Centraal met veel animo opgericht

Oprichtingsbijeenkomst400ECHTENERBRUG - Dorpshuis De Brêge - 27 januari 2016

De oprichtingsbijeenkomst is met veel animo bezocht. Ruim 40 belangstellenden kwamen naar de oprichtingsbijeenkomst in dorpshuis De Brêge die eindigde met meer dan 30 enthousiaste leden. "Fantastisch. Zoveel nieuwe leden hadden we niet durven dromen", reageren de vers gekozen bestuursleden Geartsje Witteveen en Guus Verhoef. 



De avondvoorzitters Guus Verhoef en Jeroen Beek presenteerden de werkwijze en de doelstelling van onze eigen energiecoöperatie. Vervolgens zijn de conceptstatuten en het concept Huishoudelijk Regelement besproken en door de vergadering definitief vastgesteld.

Vanaf dit moment kunnen leden zich inschrijven.

Geartsje Witteveen en Guus Verhoef zijn in het bestuur gekozen. Er is nog behoefte aan meer bestuursleden. Voor kandidaatbestuursleden bestaat de mogelijkheid om enkele maanden mee te draaien en kennis te maken met het bestuur. Een kerngroep van 6 Platformleden blijft het bestuur ondersteunen en belangstellenden kunnen zich aanmelden als dorpscontactpersoon en voor de werkgroepen: ledenwerving/PR - energie besparen - uitwerking Huishoudelijk Reglement

Presentatie van de oprichtingsbijeenkomst 27 januari 2016

nieuwe leden